İstiklal Marşımız 102 yaşında

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı. Programı hazırlayan Türkçe öğretmenimiz Nagehan YURTSEVEN'e ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü nedeniyle okulumuzda düzenlenen ilkokullar arası resim yarışmasında 1. olan Sare TOKCAN'a ödülü ingilizce öğretmenimiz Eylül Asya ERSOY, 2. olan Hasan Mert BORA'ya ödülü sosyal bilgiler öğretmenimiz Suat GÜMÜŞ ve ortaokullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında 1. olan Hamide İlayda TOPAÇ'a ödülü Türkçe öğretmenimiz Nagehan YURTSEVEN tarafından verilmiştir. Öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 17.03.2023 - Güncelleme: 17.03.2023 14:40 - Görüntülenme: 90