T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİNOP / BOYABAT - Çattepe Ortaokulu

Çattepe Ortaokulu

Telefon
03683757584
Belgegeçer
0
WEB
https://cattepeortaokulu.meb.k12.tr
Adres
ÇATTEPE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO 79 BOYABAT / SİNOP
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :35
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :2450
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08:20 14:50
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okula ulaşım yolu asfalttır. Boyabat merkezden Çarşak Köyü´ne kadar 11 km yol çift şeritli D030 kodlu karayoludur. Çarşak Köyü sapağından sol tarafa dönüp Kayaboğazı Köyü´ne kadar olan 7 km grup köy yolu 2017 yazında yapılmış dişli asfalttır. Kayaboğazı Köyü´nden tekrar sol tarafa dönüp Çattepe Köyü´ne devam eden 4 km yol yine asfalt olup yer yer bozulmalar vardır.
Servis Bilgisi
Öğretmenler tarafından tutulan özel servis ve hususi araçlar ile okula gidiş geliş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Boyabat Çattepe Köyü eski adı Espiyeli´dir. Eskiden şeker pancarı ve çeltik yapılan bu köyde genç nüfusun azalmasıyla günümüzde hayvancılık yapılmaktadır. Köy toplu yerleşim biçimine sahiptir. Espiyeli çayının yukarısına konumlanmış, çevresine göre alçakta olup rakımı 420 metredir. Yıllık kar yağışı çok azdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Boyabat ilçe merkezine 22 km, 24 dk; Sinop il merkezine 78 km, 1 saat 10 dk; Kastamonu il merkezine 123 km, 1 saat 40 dk; Samsun il merkezine 185 km, 2 saat 30 dk´dır
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır