Ekm

2023 Yılı 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı hazırlanmış olup beğenilerinize sunulmuştur.

Mrt

21 Mart Nevruz Bayramı ve Orman Haftası nedeniyle okulumuzda fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik sonrasında orman haftası nedeniyle okulumuzda yapılan resim ve şşir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı.

Mrt

İlçemiz Jandarma Trafik Ekipleri tarafından okulumuz 1/A ve 2/A sınıfı öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Mrt

Öğrencilerimize sınıf rehberlik öğretmenleri tarafından psikososyal destek eğitimleri verildi.

Mrt

İlçemiz Uygur Özay İlkokulu tarafından düzenlenen ilk ve ortaokullar arası zeka oyunları turnuvasına katılım sağladık.

Mrt

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası münasebetiyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine çağımızın hastalıklarından diyabet hakkında bilgilendirme eğitimleri verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuzca hazırlanan okul gazetesi beğenilerize sunulmuştur.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda yapılan programla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet' in ilanının 98. yılı okulumuzda coşkuyla tek yürek olarak kutlandı.

Eyl

Okulumuz 2021/2022 eğitim öğretim yılına 3/A sınıfı öğrencilerinin sunumu ile yapılmış olan İlköğretim Haftası kutlandı.