Ara

Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Sinop Okullararası Dart İl Birinciliği Müsabakalarında İl Birincisi olmuştur.

DART SPORUNUN FAYDALARI

-Dart sporunda kısa süre içinde karar verebilmek, bu kararı nasıl uygulayacağını planlamak, planlanan atış yapılamaz ise hem yaşanan yoğun moral bozukluğu ile baş edebilmek hem de bir sonraki atışın nasıl yapılacağını düşünmek gibi yoğun zihinsel faaliyetler önemli bir yer tutuyor.

-Bu yönüyle Dart sporu satranç sporuna benzetiliyor ve "Ayakta Satranç Oynamak" olarak da tarif ediliyor.

-Matematiksel zekanın gelişimine olağanüstü katkı sağlayan dart, başta Almanya olmak üzere Avrupa'da bazı ülkelerde bir çok ilköğretim okulunda destek dersi olarak uygulanmaktadır.

-Dart, bireylerin zihinsel yorgunluklarını atmak; günlük iş, okul, ev stresinden uzaklaşabilmek; yoğun zihinsel faaliyetlerden sonra dinlenebilmek için etkili bir araçtır.

-Dart gençlik merkezleri, kamplar, sosyal dinlenme ve eğlenme tesisleri, öğrenci yurtları, öğrenci kulüpleri, turizm işletmeleri vb.. bir çok ortam için ideal bir rekreasyon etkinliğidir.

Bu sayede okulumuz öğrencilerinden Ahmet Yusuf YİTÜK, Ramazan AKMEŞE, Serhat MEMİŞ, Bayram Ali YİTÜK ve Serkan ERGÜN adlı öğrencilerimizi ve onları çalıştıran Okul Müdürümüz Celal KAZAR ve Beden Eğitimi Öğretmeni Eray DEMİRCİOĞLU'nu Tebrik eder.

Okulumuzu Grup Müsabakalarında Rize ilinde temsil etmek üzere başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz Çattepe Ortaokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı ilçe programında temsil etmiştir. İlçe genelinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını İlçe Kaymakamı Sayın Fatih AKSOY, Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, Boyabattaki tüm okullar ve Boyabat halkı hep birlikte İlçe Stadyumunda kutlanmıştır. Programda resim, şiir ve kompozisyon ödülleri takdim edilmiştir. ilçe genelinde liseler arası 400 metre koşu yarışması yapılmıştır. Programın Tören Komutanı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Eray DEMİRCİOĞLU eşliğinde tüm okulların bando ile birlikte tören geçişi ile son bulmuştur. Okulumuzun gösterisine desteklerini esirgemeyen değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü'nün başkanlığında Yangın Haftasını Kutladık. Öğrencilerimize bahçede yangın ile ilgili bilgiler verildi.

Ock

Okulumuzda Kızılay Haftası kutlamalarında Sinop Kızılay İl Başkanı Kemal ALBAYRAK ve Ekibi ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile Eylül ayının üçüncü haftasınnda Çattepe İlk-ortaokulu olarak İlköğretim Haftasını kutladığımız fotoğraflar haberimizdedir.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi ve Çattepe İlkokulu ve Ortaokulu'nda karneler dağıtıldı. Toplamda 29 öğrecimiz Takdir, 23 öğrencimiz Teşekkür ve 16 öğrencimiz İftihar Belgesi almaya hak kazandı. Karne dağıtım törenin esnasında okul müdürümüz Celal KAZAR sınıfını başarıyla geçen, yıl boyu sportif faaliyetlerde dereceye giren ve okulumuz proje ve programlarında etkin katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik etti. Yıl boyu sportif faaliyetlerde başarılı olan, okul çalışmalarında etkin katılım sağlayan ve en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitlli hediyeler dağıtıldı.

Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz. Ayrıca karne sonrası gönderdiği ikramlar dolayısıyla okulumuz öğrencileri adına Boyabat İlçemizin yardımsever doktorlarına da teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri için mezuniyet eğlencesi düzenlendi.

May

Okulumuzda gerçekleştirilen bilim fuarı basında da yerini aldı.

HABERTÜRK

VİTRİNHABER

YENİHABERDEN.COM

HABER GAZETESİ

HABERLER.COM

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çattepe İlkokulu ve Ortaokulu´nda kutlandı. Programı öğrenciler, veliler ve köy halkı ilgiyle izledi. Ayrıca program öncesi köy yürüyüşü de yapıldı.

Eyl

Okulumuz öğrencileriyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenledik. Program kapsamında müdür yardımcımız Celal KAZAR günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Öğrenciler şiirlerini okudular. Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Alper BEYAZCA´nın 15 Temmuz şehitlerimiz için hazırladığı sunumunu ve 15 Temmuz temalı VTRler izlendi. VTRler sırasında duygu yüklü anlar yaşandı. Öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimizin hazırladığı afiş sergilendi.